Voor een vaste prijs per maand heeft u een veilige en functioneel rijke oplossing voor e-mail. Overal en vanaf nagenoeg elk apparaat toegankelijk met bovendien een minimale beheerslast.

Exchange Online is eigenlijk niets anders dan uw e-mail in een volledig door Microsoft beheerde omgeving.


U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand/jaar en Microsoft verzorgt de rest voor u zoals beheer, de continuïteit en de veiligheid van de mailomgeving. Op nagenoeg elk device en platform (smartphone, tablet, laptop en desktop) heeft u beschikking over uw mail, agenda, contactpersonen e.d. in een herkenbare layout. Daarnaast integreren de services van Office 365 sterk met een eventueel lokaal geïnstalleerde Office versie. Wist u dat een gebruiker standaard een mailbox van 50GB krijgt, die bovendien ook nog eens uitbreidbaar is?

Beheer, oplossen van storingen, investeringen, u heeft er nooit meer last van! Microsoft zorgt ervoor dat u altijd automatisch voorzien bent van de laatste versies en migratie trajecten behoren dus tot het verleden. Daarnaast biedt Microsoft een gegarandeerde uptime van 99.9% welke is opgenomen in een SLA (Service Level Agreement).

Exchange Online is een beveiligde dienst die continue gemonitord en verbeterd word door Microsoft zelf. Uw data is dus veilig in de datacenters van Microsoft.

Het filteren van SPAM & Virussen is een standaard onderdeel van Office 365 en zodoende heeft u hier geen omkijken meer naar. Tevens hoeft u zelf geen investeringen meer te doen om SPAM of virussen te voorkomen. Bovendien is het niveau van deze oplossing waarschijnlijk hoger dan men veelal zelf kan realiseren.

U betaalt per gebruiker per maand/jaar dus uw kosten zijn inzichtelijk per gebruiker. Daarnaast geniet u van flexibiliteit zonder investeringen, want als uw organisatie groeit of krimpt dan hoeft u alleen licenties bij te kopen of deze op te zeggen.