DDNS logo Transparant 260

Cloud

Managed Antivirus

Managed Antivirus is een gecentraliseerde en beheerde antivirus oplossing zonder aanschafkosten. U rekent per maand af op basis van daadwerkelijk gebruik.
Managed Antivirus biedt volledige bescherming van uw server en werkplekken tegen alle mogelijke risico's, zoals virussen, malware, ransomware en spyware.
Dit betekent dat u beschikt over permanente bescherming, inclusief automatische antivirus updates voor continue beveiliging.

Voordelen Managed Antivirus:
- Centraal beheerd
- Uitbraak meteen gesignaleerd
- Geen aanschafkosten
- Geen verlopende licenties
- Cloud oplossing (geen beheer tools op uw server)
- Per stuk / per maand bestelbaar
- Flexibel
- Lage prijs

Microsoft Office 365

Office 365 heeft betrekking op abonnementen met toegang tot Office-toepassingen plus andere productiviteitsservices die via internet worden ingeschakeld (cloudservices). Office 365 omvat abonnementen voor thuisgebruikers en bedrijven. Office 365-abonnementen voor bedrijven bevatten services zoals Skype voor Bedrijven-webvergaderingen en via Exchange Online

Lees meer: Microsoft Office 365

Microsoft Azure

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt.

Lees meer: Microsoft Azure

Microsoft Exchange Online

Voor een vaste prijs per maand heeft u een veilige en functioneel rijke oplossing voor e-mail. Overal en vanaf nagenoeg elk apparaat toegankelijk met bovendien een minimale beheerslast.

Exchange Online is eigenlijk niets anders dan uw e-mail in een volledig door Microsoft beheerde omgeving.

Lees meer: Microsoft Exchange Online

Virtual Private Server (VPS)

VPS is de afkorting voor Virtual Private Server. Een VPS is een fysieke server, die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. Een VPS biedt je de volledige vrijheid: van het beheer van je server, de keuze van het OS tot aan het installeren van de benodigde software en biedt je daarnaast zelf de mogelijkheid om je software up-to-date te houden en voldoende te beveiligen tegen misbruik. 

Lees meer: Virtual Private Server (VPS)

NomaDesk

NomaDesk is de beste, eenvoudigste en veiligste manier om al uw bestanden te delen en te synchroniseren met alle (mobile) systemen. Het stelt individuen en teams te beveiligen, synchroniseren, delen en back-upgegevens zonder limieten (Fair Use) of een verandering in gedrag, zodat u altijd toegang tot uw bestanden, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

Lees meer: NomaDesk

┬ę 2022 DDNS - Den Dekker Network Solutions