DDNS logo Transparant 260

Diensten

Systeem en netwerkbeheer

Als ondernemer beseft u dat professioneel systeembeheer belangrijk is om het werk op gang te houden. Maar u heeft er geen behoefte aan om zelf een systeembeheerder op de loonlijst te zetten. Besteed uw systeembeheer dan uit aan DDNS.

Een belangrijk deel van systeembeheer hoeft al lang niet meer te gebeuren vanuit een bedrijf zelf. Dat maakt uitbesteden tegenwoordig tot een volwaardige optie voor professioneel systeembeheer. DDNS biedt u een combinatie van flexibiliteit en gewaarborgde betrouwbaarheid.

Zo kunnen wij op periodieke basis (bijvoorbeeld 1 dag in de maand) bij u langskomen om de vragen van u of uw werknemers door te nemen en het op orde brengen en houden van uw IT omgeving.

Uiteraard kunt u ook bij ons ook terecht voor het oplossen van uw problemen online of op basis van na calculatie. Klik hier voor meer informatie.

Detachering

Omvangrijke ICT-projecten hebben vaak een tijdelijk karakter. In korte tijd moet veel extra werk worden verricht en daarvoor is extra capaciteit nodig. In die gevallen is het vaak efficiënter om tijdelijk extra specialisten in te schakelen. U huurt onze specialisten in als u daaraan behoefte heeft, u neemt weer afscheid van hen op het moment dat uw ICT volledig op orde is.

Lees meer: Detachering

Reparatieservice

Alle reparaties aan laptop, smartphone of tablets, etc. Snel, betaalbaar en deskundig.

Wilt u een defect beeldscherm, toetsenbord, LCD-inverter, diskdrive of harddisk van een laptop of netbook vervangen? Of een glasplaat/digitizer van een tablet of smartphone? DDNS kan u de

Lees meer: Reparatieservice

Beveiliging

Heeft u ook zoveel last van spam- of spyware? Computerfraude, computervirussen, ransomware en hackers zijn maar een aantal voorbeelden van bedreigingen waar uw netwerkomgeving mee te maken kan krijgen. Laat onze specialisten ervoor zorgen dat de kans op deze gebeurtenissen minimaal zijn door gebruik te maken van onze Hosted Antivirus oplossing.

Netwerkimplementatie

Elk bedrijf heeft behoefte aan een op maat gemaakt netwerk, want de behoefte, grootte en wensen verschilt per bedrijf. Het netwerk vormt het hart van uw bedrijf. In goed overleg met uw bedrijf zorgt DDNS ervoor dat u een netwerk krijgt wat aan uw wensen voldoet.

Document en printoplossingen

Digitaal kopiëren, printen, faxen, scannen en archiveren...zonder investeren !

DDNS niets aan het toeval over, samen met onze Ricoh business partner bent u continu verzekerd van professionele ondersteuning voor uw apparatuur en de daarbij behorende software. Een betere

Lees meer: Document en printoplossingen

© 2022 DDNS - Den Dekker Network Solutions